Fotostudiet

LENGER FOTO KAN LØSE ENHVER FOTOOPGAVE
I mit 70 kvadratmeter fuldt professionelle og rummelige fotostudie, er der højt til loftet og plads til rekvisitter i alle størrelser. Studiet danner de ideelle rammer for alle typer fotograferinger, og er naturligvis forsynet med professionelt kvalitetsudstyr.

PROFESSIONELLE FACILITETER
Jeg tilbyder de optimale faciliteter forud for fotograferingen, med omklædningsrum, spejle og stylingprodukter i høj kvalitet. Jeg har desuden kontakt til dygtige fagfolk i skønhedsbranchen, herunder makeup-artister og frisører. Så behøver du ikke bekymre dig om andet end at møde op, jeg sørger for resten. Gør venligst opmærksom på, om du vil gøre brug af dette ved bestillingen.


 

UDENDØRS FOTOGRAFERING
Foretrækker du udendørs fotografering?
Med beliggenhed i landlige omgivelser nær skov og strand, ligger studiet helt perfekt i forhold til fotoopgaver i det fri.

20 MINUTTER FRA AARHUS
Fotostudiet er beliggende i Beder blot 20 minutters kørsel fra Århus. Der er lette tilkørselsforhold og parkering ved døren. Du er naturligvis velkommen til at komme på et uforpligtende besøg i studiet.

RING OG LAV EN AFTALE
Du kan altid fange mig på mobiltelefonen og lave en aftale angående fotografering eller besøg mig i studiet. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.